Life Control

Τεστ Ωορρηξίας

Το Life ControlTM απλά, έγκαιρα και με ασφάλεια προσδιορίζει τις γόνιμες μέρες με ακρίβεια πάνω από 99%.

  • Το τεστ ωορρηξίας Life ControlTM αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των σύγχρονων ζευγαριών για να αποκτήσουν παιδιά.
  • Το 64% των ζευγαριών που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για να τεκνοποιήσει, χρειάζεται 6-18 μήνες για να το επιτύχει.
  • Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό (άνω του 52%) πότε έχουν ωορρηξία, με αποτέλεσμα ζευγάρια να μην μπορούν να συγχρονίσουν τις προσπάθειές τους το κατάλληλο χρονικό διάστημα.
  • Το Life ControlTM απλά, έγκαιρα και με ασφάλεια, προσδιορίζει τις γόνιμες μέρες με ακρίβεια πάνω από 99%.
  • Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 8 τεμαχίων.

Επιστημονική Έρευνα

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 30% των γυναικών έχουν σταθερό κύκλο 28 ημερών. Ο εμμηνορυσιακός κύκλος διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από κύκλο σε κύκλο της ίδιας γυναίκας και μπορεί να κυμαίνεται από 20 έως 40 ημέρες. Για αυτό το λόγο είναι δύσκολο μια γυναίκα να γνωρίζει την ακριβή ημέρα της ωορρηξίας. Οι μέθοδοι πρόβλεψης της ωορρηξίας που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα ήταν δύσκολοι και όχι αρκετά ακριβείς. Σήμερα με το ατομικό τεστ γόνιμων ημερών Life ControlTM μπορείτε να προβλέψετε, έγκαιρα και με ακρίβεια, τις ημέρες που έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε. Το Life Control TM έχει την δυνατότητα να ανιχνεύει την αυξομείωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (κύμα LH), που εκκρίνει ο οργανισμός και λαμβάνει χώρα 24-48 ώρες πριν την ωορρηξία. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ποιες είναι οι γόνιμες ημέρες σας και έχετε το χρόνο να προετοιμαστείτε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους με τις οποίες δύσκολα διαπιστώνετε την ωορρηξία. Από τη στιγμή που το τεστ είναι θετικό, μπορείτε για ένα χρονικό διάστημα περίπου 48 ωρών να συλλάβετε με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Η EUROMED κατανοώντας το ενδιαφέρον σας για το αποτέλεσμα της προσπάθειας γονιμοποίησης, αλλά και γνωρίζοντας την σημασία της έγκαιρης (ιατρικής) διάγνωσης της εγκυμοσύνης, διαθέτει το τεστ εγκυμοσύνης Self ClearTM το οποίο είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης στην Ελληνική αγορά που δίνει έγκυρο αποτέλεσμα από την 5η ημέρα μετά τη σύλληψη (ευαισθησία θετικού αποτελέσματος 10mIU/ml).

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΟΝΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Για την επίτευξη της ωορρηξίας είναι απαραίτητη η έκκριση από την πρόσθια υπόφυση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH), η κορύφωση της οποίας (απότομη αύξηση) παρατηρείται κατά την "φάση υπερπλασίας" (10η έως 18η ημέρα) του έμμηνου κύκλου. Η αύξηση αυτή, η οποία ονομάζεται "κύμα LH", αποτελεί το έναυσμα για την απελευθέρωση του ωαρίου από το ωοθυλάκιο (ωορρηξία). Η έγκαιρη και αξιόπιστη ανίχνευση του "κύματος LH" αποτελεί την απλούστερη και ασφαλέστερη μέθοδο, για να γνωρίζετε κάθε στιγμή εάν και πότε πρόκειται να βρεθείτε στην φάση του ενδομήτριου κύκλου που σας ενδιαφέρει (ωορρηξία).

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη εγκυμοσύνης, αποτελεί η ύπαρξη γονιμοποιημένου ωαρίου. Για να γονιμοποιηθεί ένα ωάριο από σπερματοζωάριο, πρέπει να ακολουθηθεί μια πολύπλοκη διαδικασία ορμονικών αλληλορυθμίσεων, αποτέλεσμα της οποίας είναι η ωρίμανση και απελευθέρωση ενός ωαρίου (ωορρηξία) το οποίο θα περάσει στον ωαγωγό, κατά μήκος του οποίου θα γονιμοποιηθεί και θα αρχίσει η διαίρεση του, πριν την εμφύτευσή του στην μήτρα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Η διαδικασία της εγκυμοσύνης αρχίζει από την στιγμή της προσκόλλησης του γονιμοποιημένου ωαρίου στην μήτρα (εμφύτευση) με παράλληλη έκκριση (για αναστολή της έμμηνης ρύσης) της χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) η οποία συμβαίνει την 5η ημέρα μετά την σύλληψη.

ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ & ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ

Με την χρήση του ατομικού τεστ προσδιορισμού γόνιμων ημερών Life ControlTM της EUROMED Medical Supplies μπορείτε τώρα απλά, έγκαιρα και με ασφάλεια να είστε σίγουροι για το πότε θα έχετε ωορρηξία, άρα γνωρίζετε με ασφάλεια, ποιες ημέρες έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε το μωρό σας.

 

FAQs


Βρείτε απαντήσεις στις πιθανές σας απορίες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Life Control.
1Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τεστ για αποφυγή εγκυμοσύνης;
Όχι , το Life Control δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σαν μέσο ελέγχου των γεννήσεων.
2Πόσο έγκυρο είναι το Life Control;
Πραγματοποιήθηκε κλινική αξιολόγηση συγκρίνοντας τα αποτελέσματα του τεστ ωορρηξίας Life Control με αυτά ενός άλλου εμπορικά κορυφαίου τεστ LH μεμβράνης . Η κλινική αξιολόγηση περιελάμβανε 150 δείγματα ούρων. Τα αποτελέσματα επέδειξαν 99,9 % εξειδίκευση και 99,9% ευαισθησία με συνολική ακρίβεια 99,9%.
3Πόσο ευαίσθητο είναι το Life Control;
Το τεστ ωορρηξίας Life Control ανιχνεύει ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH) στα ούρα σε συγκέντρωση 40mlU/Ml ή μεγαλύτερη . Η προσθήκη κοινών φαρμάκων και ορμονών συμπεριλαμβανομένων των FSH, TSH και Hcg δεν εμφάνισε παρεμβολή στα επίπεδα ελέγχου.
4Επηρεάζεται το αποτέλεσμα του τεστ από τη λήψη αλκόολ ή κοινών φαρμάκων;
Όχι, αλλά θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον ιατρό σας εάν ακολουθείτε κάποια ορμονοθεραπεία. Επίσης , η πρόσφατη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, ο θηλασμός ή η εγκυμοσύνη μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του τεστ.
5Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ τα πρώτα πρωινά ούρα; Ποιά ώρα της ημέρα πρέπει να κάνω το τεστ;
Δεν συνιστούμε τη χρήση των πρώτων πρωινών ούρων επειδή λόγω της υψηλής τους συγκέντρωσης μπορεί να δώσουν λανθασμένα θετικό αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας είναι κατάλληλη για το τέστ. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να συλλέξετε ούρα περίπου την ίδια ώρα κάθε ημέρας.
6Επηρεάζεται το αποτέλεσμα του τεστ από την ποσότητα υγρών που λαμβάνω;
Η λήψη μεγάλης ποσότητας υγρών πριν την πραγματοποίηση του τεστ θα αραιώσει την ορμόνη στα ούρα. Συνιστούμε να ελαττώσετε τη λήψη υγρών περίπου δύο ώρες πριν την πραγματοποίηση του τεστ.
7Για πόση ώρα θα είναι ορατές οι γραμμές του τεστ;
Το τεστ πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Το θετικό ( κύμα LH ) αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε ορατό. Μετά από αρκετές ώρες μπορεί να γίνουν πιο έντονες οι γραμμές και να χρωματισθεί ελαφρά το φόντο. Μερικά αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να εμφανίσουν αργότερα μια αμυδρή δεύτερη γραμμή λόγω εξάτμισης. Γι’ αυτό, δεν θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη το αποτέλεσμα μετά από πάροδο 10 λεπτών. Πετάξτε το τεστ αφού διαβάσετε το αποτέλεσμα.
8Από τη στιγμή που έχω θετικό αποτέλεσμα, πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος να έλθω σε επαφή;
Η ωορρηξία θα προκύψει μέσα στις επόμενες 24-36 ώρες. Αυτή είναι η πιο γόνιμη χρονική σας περίοδο. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα συνιστάται η σεξουαλική επαφή.
9Χρησιμοποιώ τη μέθοδο θερμοκρασίας Βασικού Σωματιδίου (ΒΒΤ). Αντικαθηστά το τεστ τη μέθοδο αυτή;
Το τεστ ωορρηξίας Life Control δεν αντικαθιστά την μέθοδο ΒΒΤ. Το αποτέλεσμα της μεθόδου ΒΒΤ δείχνει ότι η ωορρηξία έχει ήδη προκύψει. Το τεστ ωορρηξίας Life Control δείχνει ότι η ωορρηξία είναι έτοιμη να προκύψει.
10Είχα θετικό αποτέλεσμα και ήρθα σε επαφή τις γόνιμες ημέρες αλλά δεν έμεινα έγκυος. Τι να κάνω;
Yπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ικανότητας σας να μείνετε έγκυος. Υγιή ζευγάρια μπορεί να χρειασθούν αρκετούς μήνες για μια εγκυμοσύνη και μπορεί να χρειασθεί να χρησιμοποιήσετε το τεστ για 3-4 μήνες πριν μείνετε έγκυος. Εάν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη μετά από 3-4 μήνες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.
11Είχα θετικό αποτέλεσμα και ήρθα σε επαφή τις γόνιμες ημέρες. Πόσο γρήγορα μπορώ να επιβεβαιώσω εαν είμαι έγκυος
Με το τεστ Εγκυμοσύνης self clear με ευαισθησία 10mIU/mL, μπορείτε τώρα να έχετε αποτέλεσμα από την 5η μόλις ημέρα μετά την πιθανή σύλληψη.