Medactive Lice

Αντιμετώπιση ψειρών

Σετ αντιμετώπισης των ψειρών με βιολογική δράση.

Αντιμετωπίστε ριζικά ψείρες και κόνιδες.

Σειρά προιόντων για την αντιμετώπιση των ψειρών με βιολογική δράση. Eίναι κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη.

Βιολογική δράση! Ένα λεπτό στρώμα ελαίου εμποδίζει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος των ψειρών, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωσή τους.

Προληπτικό σπρέυ για διαρκή προστασία από τις ψείρες

Βιολογική δράση! Η δραστική ουσία που περιέχει το προϊόν σχηματίζει ένα πυκνό και ομοιόμορφο αέριο στρώμα (αύρα) μεγάλης διάρκειας, χάρη στο οποίο τα όργανα ανίχνευσης που διαθέτουν οι ψείρες, δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν τα άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν. Οι ψείρες δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τα σημεία του δέρματος και των μαλλιών στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και με τον τρόπο αυτό εμποδίζεται μια ενδεχόμενη εκ νέου προσβολή από ψείρες.

  • Φυσική δράση χωρίς δηλητηριώδεις και τοξικές ουσίες
  • Για ενήλικες, παιδιά & βρέφη από 6 μηνών
  • Για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες
  • Φυσικά αποτελεσματικό προϊόν
  • Κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο
  • Για καθημερινή προληπτική χρήση

ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Αυστρία.

Χρήση: Για προληπτική χρήση του προϊόντος πριν από πιθανή επαφή με άτομα που έχουν προσβληθεί από ψείρες (π.χ. σε μέσα μεταφοράς, όπως λεωφορεία ή τρένα, σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία ή χώρους εργασίας), ψεκάστε πλήρως το τριχωτό της κεφαλής με μια επαρκή ποσότητα από το προληπτικό σπρέυ mosquito®, αναλόγως του μήκους και της πυκνότητας των μαλλιών (σε κανονικές περιπτώσεις από 5 έως 15 ml). Κατανείμετε το προϊόν στα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής και κάντε μασάζ (π.χ. με μια βούρτσα). Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν ή στεγνώστε τα ελαφρώς με το πιστολάκι. Απλώστε το προϊόν οπωσδήποτε και με προσοχή στον αυχένα και πίσω από τα αυτιά. Συνιστάται η εφαρμογή του προϊόντος στους γιακάδες των ρούχων και την εξωτερική πλευρά των καλυμμάτων της κεφαλής, που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε (καπέλα, κουκούλες, σκούφοι κτλ.).

Τι περιέχεται στο προληπτικό σπρέυ για ψείρες Medactive Lice; Δραστική ουσία: 15 g/l p-Menthane-3,8-diol (Φυτικό εκχύλισμα αιθερίων ελαίων). Άλλα συστατικά κατά INCI: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethyl Alcohol, Cocos Nucifera, Hydrolized Collagen, Pelargonium capitatum, Glycosphingolipide, Citric Acid.

Ειδική χτένα που απομακρύνει ψείρες και κόνιδες.

Γλιστράει χωρίς να μαγκώνει σε όλους σχεδόν τους τύπους μαλλιών. Η χτένα Licecomb διαθέτει
δύο σειρές δοντιών, λεπτά και πολύ λεπτά.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία των δύο σειρών δοντιών, κάνει τη χτένα Licecomb δύο φορές πιο αποτελεσματική απ’ ότι οι χτένες με μόνο μία σειρά δόντια. Η μπροστινή σειρά δοντιών γλιστράει στα μαλλιά απομακρύνοντας τις μεγάλου μεγέθους ψείρες, ενώ η πίσω σειρά των πολύ λεπτών δοντιών απομακρύνει τυχόν μικρότερες ψείρες και τις κόνιδες.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

Πληροφορίες

Είναι ευρέως διαδεδομένη η προκατάληψη ότι οι ψείρες προσβάλλουν μόνο τους «βρομιάρηδες». Το σωστό είναι ότι οι πληθυσμοί των ψειρών αισθάνονται οικεία και πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και στα άψογα φροντισμένα, υγιή μαλλιά. Μια πιθανή εξήγηση για την αύξηση των περιστατικών προσβολής από ψείρες είναι η άγνοια για τις δυνατότητες μετάδοσης, τον πολλαπλασιασμό και την καταπολέμηση των παράσιτων αυτών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ψείρες μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο - και αυτό συνήθως σε χώρους όπου συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι, π.χ. σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία ή άλλους δημόσιους χώρους. Εάν μάλιστα χρησιμοποιούνται κοινές χτένες, βούρτσες, ρούχα ή μαξιλάρια, οι συνθήκες μετάδοσης των ψειρών είναι ιδανικές. Όπως προκύπτει και από το όνομά τους, οι ψείρες της κεφαλής ζουν αποκλειστικά στις κεφαλές των ανθρώπων. Εδώ βρίσκουν ότι χρειάζονται για την επιβίωσή τους: Ζέστη, αίμα, μαλλιά και αέρα. Οι ψείρες έχουν προσδόκιμο ζωής 3-4 εβδομάδες. Στη διάρκεια αυτή η κάθε ψείρα παράγει περίπου 300 αβγά (κόνιδες). Τις κόνιδες αυτές τις κολλά πάνω στα μαλλιά, κοντά στο δέρμα της κεφαλής. Οι κόνιδες απομακρύνονται μόνο με τη βοήθεια ειδικής χτένας για κόνιδες.

Πρώτο «σήμα κινδύνου» για την ύπαρξη των εισβολέων αυτών είναι το ασυνήθιστα έντονο αίσθημα κνησμού. Στο στάδιο αυτό θα πρέπει να ελέγξετε με τη βοήθεια μιας χτένας, εάν στα μαλλιά υπάρχουν ψείρες και κόνιδες. Οι ψείρες προτιμούν τις περιοχές των κροτάφων, των αυτιών και του αυχένα, επειδή στα σημεία αυτά επικρατεί η ιδανική θερμοκρασία για την απόθεση των αβγών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Εάν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας έχει προσβληθεί από ψείρες (π.χ. στον παιδικό σταθμό ή στο σχολείο), συνιστάται η χρήση του Σαμπουάν για Ψείρες Medactive Lice, ώστε να αποκλείσετε την πιθανότητα να προσβληθείτε από ψείρες. Χάρη στη μη βλαβερή φύση του προϊόντος και των βιολογικών δραστικών ουσιών που περιέχει, το Σαμπουάν για Ψείρες Medactive Lice χαίρει της εκτίμησης νηπιαγωγών και δασκάλων. Η καταπολέμηση των ψειρών δεν σταματά στην κεφαλή. Μόνο εάν το περιβάλλον του παιδιού είναι καθαρό από ψείρες μπορεί η θεραπεία να έχει αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Για να αποφευχθεί η εκ νέου προσβολή μέσα από το ίδιο το περιβάλλον στο οποίο ζει κανείς, θα πρέπει να καθαριστούν χτένες και βούρτσες και να αλλαχθούν οι πετσέτες, τα κλινοσκεπάσματα και τα εσώρουχα που χρησιμοποιούνται. Οι ψείρες πεθαίνουν σε θερμοκρασίες 52°C και άνω – για το λόγο αυτό τα ρούχα και τα σκεπάσματα θα πρέπει να πλυθούν σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60°C.

Σταντ παρουσίασης